Podotherapeutische slippers en sandalen

In de zomer is het lastig om uw podotherapeutische zolen te dragen. U kunt proberen af te wisselen met dichte schoenen en sandalen of slippers. Er zijn ook slippers en sandalen te koop waar een losse zool in ligt, deze kunt u dan vervangen door uw podotherapeutische zool.

Als u afhankelijk bent van uw podotherapeutische zolen kunnen podotherapeutische slippers of sandalen een oplossing voor u zijn. Deze worden gemaakt van uw podotherapeutische zool en passend gemaakt op uw voet.  Echter geeft een slipper of sandaal altijd minder steun dan een dichte schoen. De slipper of sandaal maak ik zelf, hierdoor kunnen er kleine onvolkomenheden aanwezig zijn, zoals lijmresten.

Ik vind het belangrijk dat u al podotherapeutische zolen van mij heeft. Deze mal gebruik ik voor het maken van de slippers of sandalen.
Omdat een slipper lastig aan te passen is, wil ik zeker weten dat de podotherapeutische zool goed zit.

Tijdens de eerste afspraak meet ik de maat van uw voet op en de maat van het bandje. Samen bekijken we welk model of kleur u prettig vindt.
Om een indruk te krijgen kunt u kijken op www.comfys.nl. Hierop staan alle modellen, de kleur kan u zelf bepalen.
Als zool gebruik ik meestal zwart. Andere kleuren zijn afhankelijk van de groothandel beschikbaar.

De kosten van de slippers en sandalen zijn € 250,-. Hiervan is € 55,- voor de slipper, dit krijgt u niet vergoed van de verzekering.
Verder wordt er €135,- gerekend voor de zolen en € 60,- voor consulten. Dit kan vergoed worden uit uw aanvullende verzekering.

Indien u interesse heeft, kunt u een afspraak bij mij maken.